Dags att uppdatera kunskaperna inom hjärt- och lungräddning

God förmiddag alla härliga människor, trevlig lillördag på er. Dagens inlägg ska handla om ett seriöst ämne, ett ämne som jag tycker alla borde ha koll på. Det ska handla om företaget Jockes Rädd Liv Utbildningar och hans kurser inom hjärt- och lungräddning i Skåne.

Min familj är väldigt aktiv av sig och vi spenderar väldigt mycket av vår fritid i naturen där vi hittar på olika aktiviteter tillsammans. En dag för några år sedan när vi var ute i skogen och vandrade slog tanken mig att vad som helst kan hända utan förvarning och man behöver ha kunskapen själv då man inte kan förlita sig på att sjukvård och liknande kan ta sig ut i skogen när olyckan är framme. Jag sökte därför upp kurser inom hjärt- och lungräddning i Skåne för att uppdatera mina kunskaper, det var så jag hittade Jockes Rädda Liv Utbildningar. Jag och min man gick tillsammans på en kurs för att vi skulle kunna vara till hjälp om olyckan skulle vara framme, det var en kurs som hjälpte oss väldigt mycket både med kunskap och att få oss att känna oss trygga på våra familjeäventyr i naturen. Sedan den dagen har vi båda gått på liknande utbildningar hos samma företag för att fräscha upp kunskaper i hur man kan rädda liv, vi har även gått samma kurs med några års mellanrum just för att kunskaperna försämras med tiden och man behöver uppdatera sig. För dig som tycker det är lika viktigt att rädda liv och också vill gå på en kurs inom hjärt- och lungräddning i Skåne kan jag verkligen tipsa om det här företaget.