Ett trädgårdsföretag i Halmstad

Det är så härligt att våren äntligen är här. Jag har så många olika projekt jag vill ta tag i när det gäller min trädgård. Jag ska idag berätta för er om ett företag som heter Harplinge Mark & Trädgård som hjälper till bland annat inom stensättning i Halmstad med omnejd. De ska komma hit om ett par veckor, men då är det faktiskt inte hjälp med stensättningen de ska komma hit för. Det var de nämligen här och gjorde i augusti. Flera av er har sett hur snygg uteplatsen och garageuppfarten blev, genom de bilder jag la ut på Instagram, efter att de hjälpt mig med denna stensättning. Nu ska de komma hit och plantera en häck. Det blir bra, för då kommer det bli insynsskyddat här. Som det är nu går det en stig utanför huset. Det är roligt när jag ser att folk tittar på den vackra stenbelagda uteplatsen, men uppriktigt sagt känns det fint att få det lite mer privat. Det kommer bli jättebra med denna häck! 

 

Jag är riktigt nöjd med hjälpen jag fått av Harplinge Mark & Trädgård och då jag tycker om att i den här bloggen få ge er både goda råd i allmänhet, och tips på riktigt bra företag i synnerhet, kände jag att jag skulle berätta för er om Harplinge Mark & Trädgård i dagens blogginlägg. Det kan nog hända att jag skriver lite inlägg om andra saker längre fram idag, men i just det här inlägget då, så är det detta företag jag tänkte koncentrera mig på. Snart är sommaren här och då vill många ha hjälp med trädgårdsskötsel, gräsklippning, plantering av häckar, eller kanske hjälp inom något annat när det gäller trädgårdens skötsel. För er som i likhet med mig är ute efter ett företag som kan hjälpa er till en snygg stensättning i Halmstad, låt Harplinge Mark & Trädgård göra detta!