Mina fina hundar!

Varmt välkomna till den här bloggen som handlar om hundar. Jag hoppas kunna nå ut till riktigt många hundintresserade människor för att få dela med mig om mina äventyr med mina hundar. Jag är en riktigt naturälskande människa som varje dag tar långa promenader ute i naturen med mina hundar. Jag är noggrann med att vårda mina hundars päls, och därför går jag till ett hundtrim i Borås som heter Lolys Hundtrim. Jag vet att det är många hundar som har en besvärlig päls, så just därför kom jag på att jag skulle skriva ett inlägg till er, för att berätta om vart ni kan gå när ni behöver hjälp med era hundars päls. Jag har redan rekommenderat Lolys Hundtrim till alla mina vänner på stan som jag möter när jag är ute och promenerar. Några av de jag mött har sagt precis som jag, att detta är det bästa hundtrimmet de någonsin haft kontakt med! 

 

Det finns flera olika saker man kan få hjälp med på Lolys Hundtrim. Kloklippning, spa eller trimning, allt går det att få hjälp med under ett och samma tak, bara några kvarter ifrån mitt i centrala Borås. Hon som äger det här företaget har arbetat i över 10 år med att klippa och trimma hundar, det märks att hon kan sin sak, för hon ser precis vad som behöver göras, och kan handskas väl med alla hundar, även de hundar som sätter sig lite på tvären. Vill du veta mer om Lolys Hundtrim har de en hemsida som på ett bra sätt beskriver hela deras verksamhet. Jag ska nu ut och träna mina hundar i lydnad, jag återkommer och berättar om det i mitt nästkommande inlägg!