RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design

För er som söker efter en blomsterbutik i Huddinge, Tumba eller Norsborg tänkte jag bara helt kort berätta för er om RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Jag är så glad över att det är så många som har skrivit och berättat att ni letat efter just en blomsterbutik i Huddinge med omnejd, och att ni då valde att vända er till mig! Ni vet ju förstås att jag är en expert inom området, med tanke på mitt stora intresse för blommor och att jag har väldigt gröna fingrar! Det finns nog inte en krukväxt som inte trivs hemma hos mig, men nu tänkte jag kanske mer ta upp alla de vackra snittblommor det går att köpa på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. 

 

Jag tycker det ska vara en kombination av både krukväxter och snittblommor i ett hem. Ett hem utan en vas med blommor på bordet ser väldigt sterilt ut! Med blommor på bordet blir bostaden mer levande, och det som är så härligt med att handla blommor på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design, det är att det hela tiden kommer in nya blommor i sortimentet och att dessa kan variera allt efter vilken årstid det är. Vissa blommor finns i bas-sortimentet, rosor till exempel, det är alltid rätt med rosor, men vill man vara mer fantasifull väljer man blommor allt utifrån säsong och årstid! Det är därför denna blomsterbutik i Huddinge är så fantastiskt, här finner ni ett stort sortiment av blommor som står sig länge, och personalen vill gärna hjälpa er att välja bukett efter personlighet. Köp era blommor i en riktig blomsterbutik, som den här, och inte på stormarknaden, är mitt allra bästa råd till er!